Alles over zakelijk lenen voor ondernemers

Hier, op onze blog, schrijven we over van alles wat met ondernemen, groeien en financieren te maken heeft. Voor hen die de beste zakelijke lening willen regelen, maar ook voor ieder ander die het leuk en interessant vindt! En ben je uitgelezen, dan kun je met LoanStreet binnen 2 minuten checken waar jij de beste financiering kunt krijgen.

Vergelijk jouw financieringsopties

Een van de financiers achter LoanStreet is DAS Factoring. Zij zorgen ervoor dat je een factuur direct betaald krijgt met hun factoringoplossing.

Bekijk hoe je binnen enkele minuten vanuit iMUIS Online de beste financiering regelt. Koppelen, vergelijken en de beste financiering vinden.

Een van de financiers achter LoanStreet is InvoiceFinance. Onlangs waren we bij hen op bezoek en wonnen we met tafelvoetbal.

Om jouw beslissing te vergemakkelijken, zijn hier de belangrijkste voor- en nadelen over het huren versus kopen van een kantoorruimte.

Lees in deze blog hoe Elwin Lommers van DKL Accountants en Adviseurs zijn klanten aan de beste financiering helpt.

Een alternatief op kopen is leasen, maar wanneer moet je leasen vs. kopen? Hier zijn de voordelen van lease en koop, plus enkele tips voor het nemen van beslissingen.

Zeggen Mollie, Tikkie en Adyen je iets? Wij hebben de eer om in het lijstje van VNO-NCW tussen de grootste Nederlandse 'fintech' bedrijven genoemd te worden.

Erik regelde zijn financiering via LoanStreet: “We hebben 600.000 gefinancierd voor het pand dat we al jaren huurden, daardoor zitten we nu goedkoper.” 

Jan onderneemt al sinds zijn 23e en vindt dat het mooiste wat er is. Via LoanStreet haalde hij €100.000 op nadat hij van de bank een ‘nee’ kreeg.

Genoeg gelezen?

Binnen 2 minuten weet je waar jij de beste financiering kunt krijgen. En als je wilt, helpen we je daar gratis bij!

Vergelijk jouw financieringsopties