Alles over zakelijk lenen voor ondernemers

Hier, op onze blog, schrijven we over van alles wat met ondernemen, groeien en financieren te maken heeft. Voor hen die de beste zakelijke lening willen regelen, maar ook voor ieder ander die het leuk en interessant vindt! En ben je uitgelezen, dan kun je met LoanStreet binnen 2 minuten checken waar jij de beste financiering kunt krijgen.

Vergelijk jouw financieringsopties

In dit blog gaat Bastiaan Burgwal van LoanStreet in op de voordelen van RGS en waarom hij enthousiast is over deze standaard.

Binnen een week regelde Marius Weiland voor 2 van zijn klanten snel een financiering met een scherpe rente van net boven de 5%.

Het nieuwe gratis LoanStreet dashboard is live. Het biedt inzicht in de gezondheid van je bedrijf op basis van je online boekhouding.

De 'ratrace' ondernemer is terug en dat is zorgelijk. Ook vlak voor de recessie van 2007 was de focus vooral op veel geld verdienen.

Ebury biedt met importfinanciering een oplossing voor bijvoorbeeld seizoenspieken, een trage debiteur, of doordat er zoveel vraag is.

Dit ondernemersverhaal gaat over Karim, een van de grootste talenten in de modewereld en nu aanwezig op de Paris Fashion Week.

Voordegroei verbindt vermogende particulieren, waaronder veel (oud)ondernemers, met de groeiende ondernemers van nu.

Door de samenwerking tussen CijferMeester en LoanStreet regelde Jeroen van We Love Oldtimers een financiering via crowdfunding.

Wereldwijd hebben 62.000 ondernemers via Funding Circle hun plannen gerealiseerd met behulp van meer dan 88.000 investeerders.

Vastgoed en crowdfunding is een combinatie die sterk terrein wint. Investeerders vinden hypothecaire zekerheid bij crowdfunding fijn.

Zoek je een financiering voor het realiseren van je dromen? Zorg ervoor dat je cijfers up-to-date zijn, dat bepaalt voor 90% het succes.

In 2018 werd er € 329 miljoen opgehaald met crowdfunding. In dit blog lees je alles over een goede campagne en lenen bij de crowd.

Genoeg gelezen?

Binnen enkele minuten weet je waar jij de beste financiering kunt krijgen. En als je wilt, helpen we je daar bij!

Vergelijk jouw financieringsopties