Alles over zakelijk lenen voor ondernemers

Hier, op onze blog, schrijven we over van alles wat met ondernemen, groeien en financieren te maken heeft. Voor hen die de beste zakelijke lening willen regelen, maar ook voor ieder ander die het leuk en interessant vindt! En ben je uitgelezen, dan kun je met LoanStreet binnen 2 minuten checken waar jij de beste financiering kunt krijgen.

Vergelijk jouw financieringsopties

Gezonde klanten zijn blije klanten en voorkomen dat jouw kantoor getroffen wordt door de Corora-crisis. In deze webinar series leer je er alles over.

De beurskoersen zijn in korte tijd sterk gedaald en een aantal sectoren waaronder toerisme, industrie en transport voelt de harde klappen.

Om jouw beslissing te vergemakkelijken, zijn hier de belangrijkste voor- en nadelen over het huren versus kopen van een kantoorruimte.

Samenwerking tussen LoanStreet en Collin maakt het mogelijk om op basis van online boekhouddata jouw zakelijke rente te ontdekken.

Je bedrijf groeit en je hebt extra werkkapitaal nodig, maar wanneer kies je voor factoring en wanneer voor rekening-courant bij de bank?

Ben je een aanvraag gestart op LoanStreet en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan voeg je eenvoudig en snel onze support toe aan je aanvraag.

De week van RGS, 2-6 december, is een uniek en inspirerend event dat volledig in het teken staat van Referentie GrootboekSchema.

CijferMeester Heeswijk Dinther is inmiddels één van de vele administratiekantoren die LoanStreet inzet om ondernemers te helpen.

Onlangs ontving een klant van SnelStart-administratiekantoor VKEB de eerste lening van € 100.000 uit het nieuwe fonds Fundament.

Een aantal accountantskantoren waaronder DRV gaan samen met LoanStreet ondernemers sneller en beter helpen bij hun financieringsbehoefte. 

Heb jij een zakelijke lening ontvangen van een van de financiers achter LoanStreet en wil deze financier de prestaties van jouw bedrijf volgen?

In dit blog gaat Bastiaan Burgwal van LoanStreet in op de voordelen van RGS en waarom hij enthousiast is over deze standaard.

Genoeg gelezen?

Binnen enkele minuten weet je waar jij de beste financiering kunt krijgen. En als je wilt, helpen we je daar bij!

Vergelijk jouw financieringsopties