Alles over zakelijk lenen voor ondernemers

Hier, op onze blog, schrijven we over van alles wat met ondernemen, groeien en financieren te maken heeft. Voor hen die de beste zakelijke lening willen regelen, maar ook voor ieder ander die het leuk en interessant vindt! En ben je uitgelezen, dan kun je met LoanStreet binnen 2 minuten checken waar jij de beste financiering kunt krijgen.

Vergelijk jouw financieringsopties

Voordegroei verbindt vermogende particulieren, waaronder veel (oud)ondernemers, met de groeiende ondernemers van nu.

Door de samenwerking tussen CijferMeester en LoanStreet regelde Jeroen van We Love Oldtimers een financiering via crowdfunding.

Wereldwijd hebben 62.000 ondernemers via Funding Circle hun plannen gerealiseerd met behulp van meer dan 88.000 investeerders.

Vastgoed en crowdfunding is een combinatie die sterk terrein wint. Investeerders vinden hypothecaire zekerheid bij crowdfunding fijn.

Zoek je een financiering voor het realiseren van je dromen? Zorg ervoor dat je cijfers up-to-date zijn, dat bepaalt voor 90% het succes.

In 2018 werd er € 329 miljoen opgehaald met crowdfunding. In dit blog lees je alles over een goede campagne en lenen bij de crowd.

Sorry Jitse Groen, mijn excuses Pieter Zwart, maar de beste ondernemer voor mij is Lucas. Hij runt geen unicorn en is ook niet bekend.

Onder kleine ondernemers heeft 23% een financieringsbehoefte en lukt het 80% de gewenste financiering (gedeeltelijk) binnen te halen.

Je bedrijf groeit en je hebt extra werkkapitaal nodig, maar wanneer kies je voor factoring en wanneer voor rekening-courant bij de bank?

Voldaan maakt het mogelijk om facturen binnen 24 uur betaald te krijgen. Gemak en eenvoud staat voorop voor deze LoanStreet partner.

Boozt24 biedt als partner van LoanStreet een oplossing op het gebied van werkkapitaal voor het MKB: eerlijke en betaalbare financiering.

2019 is begonnen en ik heet je welkom in de toekomst. Een toekomst waarin De Nieuwe Ondernemer klein is en focust op micro-innovatie.

Genoeg gelezen?

Binnen 2 minuten weet je waar jij de beste financiering kunt krijgen. En als je wilt, helpen we je daar gratis bij!

Vergelijk jouw financieringsopties