Advies bedrijfsfinanciering

Het aanvragen van een bedrijfsfinanciering op de traditionele manier is een gecompliceerd proces. Als ondernemer komt er veel op je af en is het noodzakelijk om je boekhouding op orde te hebben. Om het proces van een financiering aanvragen makkelijker te maken, bieden wij daarom via onze tool een gemakkelijke manier om er binnen één minuut achter te komen of je een bedrijfsfinanciering kunt krijgen. Na deze check kun je direct je financiering aanvragen bij meerdere financiers.
Door je boekhouding vanuit Exact Online, Twinfield, SnelStart, e-Boekhouden.nl, Minox of iMuis aan je financieringsaanvraag te koppelen kunnen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een bedrijfsfinanciering.
Wij kunnen ons voorstellen dat je als ondernemer verschillende vragen hebt over het aanvragen van een bedrijfsfinanciering en daarin graag wordt geadviseerd. Omdat wij zelf geen advies geven werken wij nauw samen met verschillende accountants en advieskantoren, welke je advies kunnen geven en kunnen ondersteunen bij je aanvraag voor een bedrijfsfinanciering.

Bedrijfsfinanciering aanvragen

LoanStreet heeft goede relaties opgebouwd met verschillende accountantskantoren, administratiekantoren en adviesbureaus. Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar advies of ondersteuning, stuur dan een e-mail naar support@sparkholder.com. Wij kunnen je in contact brengen met een accountant of adviseur in jouw regio, die je kan helpen bij het opstellen van een succesvolle financieringsaanvraag.

De ervaren accountants en adviseurs waarmee wij samenwerken helpen je graag met je kredietaanvraag. Door ons brede netwerk van adviseurs kunnen wij je altijd voorzien van een geschikte accountant die gespecialiseerd is in je branche en zich bij jou in de buurt bevindt.

Betrouwbaar advies bij je bedrijfsfinanciering

Onze partners geven je graag advies over alle financiële zaken van je onderneming, zoals een kredietaanvraag of een financieringsplan. Ongeacht welke rechtsvorm je bedrijf heeft, deze adviseurs kunnen je adviseren, waardoor de kans op een succesvolle kredietaanvraag toeneemt.
Wij werken uitsluitend met de beste partners met jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf. Zo kunnen wij garanderen dat je als ondernemer altijd een betrouwbaar advies krijgt. Daarnaast deinzen onze partners er niet voor terug om ongevraagd advies te geven als dit een meerwaarde voor je onderneming oplevert.

Onafhankelijk advies

Als ondernemer krijg je bij LoanStreet altijd een betrouwbaar advies doordat wij volledig onafhankelijk zijn van onze partners en financiers. Wij ontvangen geen provisies of vergoedingen van onze partners, maar hebben in ons netwerk wel diverse accountants- en administratiekantoren die wij aan jouw bedrijf kunnen koppelen.
Afhankelijk van jouw onderneming en de branche waarin je opereert vinden we altijd een geschikt adviesbureau om je te ondersteunen bij je kredietaanvraag.
Wil je meer weten over onze partners of direct de hulp inschakelen van een accountantsbureau? Stuur een e-mail naar support@sparkholder.com. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen en je in contact brengen met een van onze gecertificeerde partners.

Doel van bedrijfsfinanciering

Het aanvragen van een bedrijfsfinanciering heeft vaak verschillende redenen. Te denken valt aan groeien met je onderneming, het aanschaffen van inventaris en het overnemen van een bedrijf. Andere doelen waar je de bedrijfsfinanciering voor kunt gebruiken zijn:

 • Voorraad
 • Transportmiddelen
 • Inventaris en machines
 • Onroerend goed
 • Bedrijfsovername
 • Innovatie en ontwikkeling
 • Groei en uitbreiding
 • Debiteuren
 • Levende have
 • Herfinanciering
 • Aflossing kortlopende passiva, zoals btw en crediteuren

Partners LoanStreet

Voor meer begeleiding bij het aanvragen van een bedrijfsfinanciering kan je contact met ons opnemen. Wij hebben contacten met verschillende partijen die je graag ondersteunen bij het vervullen van je financieringsbehoefte.
Alle accountskantoren, adviesbureaus en administratiekantoren waarmee wij samenwerken zijn betrouwbaar en vakkundig.