_lbl_corona_notice_ _act_corona_more_ x

Advies bij het aanvragen van een bedrijfsfinanciering

Het aanvragen van een bedrijfsfinanciering op de traditionele manier is een gecompliceerd proces. Als ondernemer komt er veel op je af en is het noodzakelijk om je boekhouding op orde te hebben. Om het proces van een financiering aanvragen makkelijker te maken, bieden wij daarom via onze tool een gemakkelijke manier om er binnen één minuut achter te komen of je een bedrijfsfinanciering kunt krijgen. Na deze check kun je direct je financiering aanvragen bij meerdere financiers.
Door je boekhouding vanuit Exact Online, Twinfield, SnelStart, e-Boekhouden.nl, Minox of iMuis aan je financieringsaanvraag te koppelen kunnen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een bedrijfsfinanciering.
Wij kunnen ons voorstellen dat je als ondernemer verschillende vragen hebt over het aanvragen van een bedrijfsfinanciering en daarin graag hulp krijgt. We helpen je daarom graag, zonder verplichtingen. Wij zijn financiële experts, dat hoef jij dus niet te zijn. We spreken heldere en klare taal: wij houden het eenvoudig en makkelijk te begrijpen zodat jij de beste beslissingen voor jouw bedrijf kan nemen.

Bedrijfsfinanciering aanvragen met hulp

Als je liever hulp wilt van je eigen adviseur, accountant of boekhouder, dan kun je die tijdens het vergelijken en aanvragen van financiering uitnodigen. Je kunt ook aan je adviseur vragen om het helemaal voor je te doen. Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar advies of ondersteuning, stuur dan een e-mail naar support@loanstreet.nl. Wij kunnen je dan verder helpen of in contact brengen met een accountant of adviseur in jouw regio, die je kan helpen bij het opstellen van een succesvolle financieringsaanvraag.

De ervaren accountants en adviseurs waarmee wij samenwerken helpen je graag met je kredietaanvraag. Door ons brede netwerk van adviseurs kunnen wij je altijd voorzien van een geschikte accountant die gespecialiseerd is in je branche en zich bij jou in de buurt bevindt.

Betrouwbaar advies bij je bedrijfsfinanciering

Een van de financiële experts van LoanStreet, of een van onze partners geeft je graag advies over alle financiële zaken van je onderneming, zoals een kredietaanvraag of een financieringsplan. Ongeacht welke rechtsvorm je bedrijf heeft, deze adviseurs kunnen je adviseren, waardoor de kans op een succesvolle kredietaanvraag toeneemt.
Wij werken uitsluitend met de beste partners met jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf. Zo kunnen wij garanderen dat je als ondernemer altijd een betrouwbaar advies krijgt. Daarnaast deinzen onze partners er niet voor terug om ongevraagd advies te geven als dit een meerwaarde voor je onderneming oplevert.

LoanStreet is onafhankelijk

Als ondernemer krijg je bij LoanStreet altijd een betrouwbaar advies doordat wij volledig onafhankelijk zijn van onze partners en financiers.
Wil je meer weten over onze partners of direct de hulp inschakelen van een financieel expert? Stuur een e-mail naar support@loanstreet.nl. Wij proberen altijd binnen 1 werkdag contact met je op te nemen om je verder te helpen.

Doel van bedrijfsfinanciering

Het aanvragen van een bedrijfsfinanciering heeft vaak verschillende redenen. Te denken valt aan groeien met je onderneming, het aanschaffen van inventaris en het overnemen van een bedrijf. Andere doelen waar je de bedrijfsfinanciering voor kunt gebruiken zijn:

 • Voorraad
 • Transportmiddelen
 • Inventaris en machines
 • Onroerend goed
 • Bedrijfsovername
 • Innovatie en ontwikkeling
 • Groei en uitbreiding
 • Debiteuren
 • Levende have
 • Herfinanciering
 • Aflossing kortlopende passiva, zoals btw en crediteuren

Vragen over hulp bij je aanvraag via LoanStreet

Voor meer begeleiding bij het aanvragen van een bedrijfsfinanciering kan je contact met ons opnemen.