_lbl_corona_notice_ _act_corona_more_ x

Doelen en behoeftes voor een zakelijke financiering

Financiering aanvragen doe je niet alijd voor hetzelfde doel. Sommige ondernemers willen een nieuwe bedrijfswagen kopen, anderen moeten hun voorraad op peil brengen en weer anderen willen graag groeien of uitbreiden. Wat je doel ook is, via LoanStreet wordt je altijd verbonden aan de juiste financier.

Wil je meer informatie over de verschillende doelen, bij welke financiers je voor welk doel terecht kunt en de verschillende financieringsvormen, selecteer dan een van de doelen in de lijst hieronder voor meer informatie. Uiteraard kun je voor elk doel een aanvraag starten bij LoanStreet voor een zakelijke lening.

Corona-liquiditeitsproblemen
Heeft jouw bedrijf geld nodig om de coronacrisis te overbruggen? Via Loanstreet kun je een overbruggingskrediet waarbij de Nederlandse staat garant staat door middel van de BMKB-C of GO-C regeling.
Bedrijfsovername
Overname van een bedrijf vergt doorgaans een forse financiering voor de overname en goodwill.
Debiteuren toename
Een groeiende winstgevend bedrijf heeft vaak door de groei ook een groei in debiteuren. Dit kan het beste gefinancierd worden met een zakelijk krediet zoals een rekening courant.
Werkkapitaal voor groei
Als je onderneming groeit, kan het zijn dat je een zakelijke lening nodig hebt voor de financiering van je werkkapitaal.
Innovatie en ontwikkeling
Een zakelijke leningen voor innovatie is soms moeilijk te krijgen. De overheid heeft diverse vormen van innovatiekrediet en subsidies zodat ondernemers toch financiering kunnen regelen tegen goede rentetarieven.
Bedrijfsmiddelen kopen of leasen
Lees alles over de aankoop van inventaris en machines gefinancierd met een langlopende zakelijke lening.
Bedrijfspand kopen of verbouwen
Zakelijke leningen voor een bedrijfspand, ofwel een bedrijfshypotheek, bieden vaak lagere rente doordat het onroerend goed als onderpand kan dienen.
Herfinanciering van bestaande lening
Herfinancieren van een zakelijke lening of een zakelijk krediet kan voorkomen als je condities van een lening wil veranderen.
Betaling btw of crediteuren
Financier korte passiva door een langetermijn lening om de liquiditeit te vergroten.
Voorraad kopen
Voorraadfinanciering of je inkoopfacturen betaald krijgen kan bij financiers die aangesloten zijn op LoanStreet.
Vervoersmiddelen kopen of leasen
Een zakelijke lening of lease voor het aanschaffen van een auto of bedrijfswagen regel je via LoanStreet en de aangesloten financiers