Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering voor het MKB

Check of je financiering kunt krijgen, net als andere ondernemers voor jou deden. Snel, gemakkelijk en kosteloos.
Don't be a Loan Wolf, join the pack!

gratis & vrijblijvend

Bedrijfsfinanciering aanvragen via LoanStreet is gemakkelijk en snel voor MKB-bedrijven die een financieringsbehoefte hebben tussen de € 5.000,- en € 5.000.000,-. Check gratis en binnen 1 minuut bij welke aanbieder je een bedrijfsfinanciering kunt krijgen.

De financieringsmacht naar het MKB! Teken de petitie!
Sneller

Sneller bedrijfsfinanciering

Binnen 1 minuut weten waar je aan toe bent en daarna binnen no-time de bedrijfsfinanciering aanvragen bij meerdere partijen tegen lagere kosten.

Hulp

Hulp inschakelen voor krediet

LoanStreet maakt het makkelijk voor jou als ondernemer om zakelijk krediet aan te vragen. Kom je er toch niet uit, nodig dan je boekhouder of adviseur uit om te helpen.

Veilig

Veilig & versleutelde aanvraag

We gebruiken dezelfde encryptie als je bank, dat maakt het aanvragen van financiering via LoanStreet voor jou als ondernemer veilig en vertrouwd.


In 4 stappen naar jouw bedrijfsfinanciering

1. Bepaal de financieringsbehoefte

Geef aan hoeveel geld je wilt lenen en waarvoor je het nodig hebt. Zo kunnen we later de juiste financieringsmaatschapij aan je koppelen.

2. Koppel je boekhoudpakket

LoanStreet werkt samen met de boekhoudsoftware van Exact Online, Twinfield en SnelStart. Omdat al jouw data daar al in staat, scheelt dit uren aan dubbel werk en is de data up-to-date. Het koppelen van het boekhoudpakket gaat snel en is veilig.
Exact Twinfield SnelStart

3. Ontvang gratis je kredietscore

Op basis van de data uit Exact Online, Twinfield of SnelStart weet je gratis en binnen 1 minuut of je een zakelijke financiering kunt krijgen, hoeveel je kunt lenen en bij welke kredietmaatschappij je het krediet kunt krijgen.

4. Zakelijk krediet aanvragen

Indien je in aanmerking komt voor een bedrijfsfinanciering, kun je de financiering direct aanvragen bij meerdere kredietverstrekkers. Wij maken onder andere een robot-prognose voor jouw bedrijf. Het aanvragen is helemaal gratis.

Financiering aanvragen op basis van je boekhouding wordt mede mogelijk gemaakt door

Veel ondernemers zijn tevreden met de bedrijfsfinanciering van LoanStreet

Margreet van Roemburg

Eigenaar en oprichter van Herôme

Financiering aanvragen was altijd duur en tijdrovend. Met LoanStreet is dat verleden tijd! Je kunt je aanvraag snel naar een grote groep financiers schieten, waarbij je bij veel financiers ook nog korting krijgt.

Merien ten Houten

Oprichter ilse.nl en nu.nl

Na het doen van een financieringsaanvraag moet je als ondernemer vaak weken in spanning en onzekerheid afwachten op een antwoord. Het mooie van LoanStreet is dat je vooraf al weet wat je kansen zijn.

Peter Verhaar

Oprichter Alex Beleggingsbank

De wereld van MKB financiering kon wel wat vernieuwing gebruiken en daar is LoanStreet in geslaagd. Het ruime aanbod van financiers achter LoanStreet is een verademing voor ondernemers.

Voordelen bedrijfsfinanciering via LoanStreet

  • Je weet binnen 1 minuut of je een bedrijfsfinanciering kunt krijgen en bij wie
  • De financieringsaanvraag komt direct bij meerdere financiers binnen
  • Bij veel financiers korting op de rente en/of de intakekosten
  • Je voorkomt dubbel werk doordat we de informatie uit je boekhoudpakket overnemen
  • Online samenwerken in de aanvraag met jouw accountant, adviseur of boekhouder
  • Wij ontvangen een vergoeding van de financier, dus gratis voor jou als ondernemer

Kosten bedrijfsfinanciering

Een financieringsaanvraag doen bij LoanStreet is gratis. Indien je een financiering ontvangt bij een van de financiers, dan betaalt deze financier ons een vergoeding. Het maakt ons niet uit welke financier je kiest, want we hebben met alle partijen soortgelijke afspraken.

Daarnaast hebben wij bij veel kredietverstrekkers een korting voor je bedongen op de intake- en/of rentekosten, waardoor het verkrijgen van een financiering via LoanStreet vaak nog goedkoper is ook voor jou als ondernemer.

Overtuigd van LoanStreet?
Regel dan nu direct je financiering

gratis & vrijblijvend