_lbl_corona_notice_ _act_corona_more_ x

Over ons

LoanStreet, de handelsnaam van Sparkholder B.V., is in 2013 opgericht met als doel om ondernemers tegen de beste voorwaarden aan een zakelijke lening te helpen. Dat doen we vanuit Amstelveen, waar we elke dag weer samen komen met ons team om ondernemers sneller, eenvoudiger en goedkoper aan een zakelijke lening te helpen met de LoanStreet app.

Regel jouw financiering
De oprichters

De oprichters

LoanStreet is opgericht door ondernemers met knowhow van software, de financiele wereld en het bouwen van risicomodellen, maar zij zijn bovenal ondernemers net als jij. LoanStreet beschikt over een ervaren development team dat software bouwt volgens het principe security by design; jouw data moet altijd veilig zijn.

Sergio Torres

Sergio Torres

Chief Executive Officer

sergio@loanstreet.nl

Sergio Torres: de man die in een half jaar tijd voor 30 miljoen financiers en ondernemers koppelde via de boekhoudpakketten. Zijn wapen? Een telefoon. In het kantoorpand Nest in Amstelveen kent iedereen Sergio. De positivist pur sang kan naar eigen zeggen beter denken als hij loopt. Gecombineerd met het voornemen om 10.000 stappen te zetten kom je Sergio overal en nergens tegen in het pand. Altijd een vriendelijk knikje en dan wijzend op zijn telefoon. In gesprek ja. Het helpt hem aan het einde van de dag om even te mediteren en te dansen om zijn hoofd leeg te maken.

Lees het hele verhaal van Sergio

Bastiaan Burgwal

Bastiaan Burgwal

Chief Product Officer

bastiaan@loanstreet.nl

Eigenlijk een vat vol tegenstrijdigheden: Bastiaan Burgwal. Mede-oprichter van LoanStreet. Deze hobbyprogrammeur met een finance graad van de UvA lijkt eerder op een singer songwriter dan op de eigenaar van een gecompliceerde app die ondernemers sneller en makkelijker aan financiering helpt. Een harde werker met een missie. Zijn grootste taak? Samen met Sergio pionieren en alle wilde ideeën omtrent zakelijk financieren zo simpel mogelijk in de markt zetten. Hij haalt veel voldoening uit het helpen van anderen. Dat is iets dat nu tot uiting komt in het product LoanStreet.

Lees het hele verhaal van Bastiaan

Michiel Thalen

Michiel Thalen

Chief Technology Officer

michiel@loanstreet.nl

Michiel is als CTO de eindbaas van de development afdeling. Structuur en detail zijn onlosmakelijk verbonden met hem, waardoor hij als geen ander de wilde ideeën van Sergio en Bastiaan kan omvormen tot nette gestructureerde code. Verbeteren van de user experience is een ander aspect dat zijn aandacht trekt. Hij schroomt hierbij niet om ideeën uit de neuromarketing in te zetten om de conversie binnen LoanStreet te verhogen. Michiel komt uit het hoge Noorden, maar is na zijn studie electrical engineering aan de TU Delft daar ook neergestreken. Naast ontwikkelen is hij bezig om zijn pasgeboren zoon voor te bereiden op de befaamde eerste programmeerregel: “Hello, world!”.

Raad van Advies

Peter Verhaar

Peter Verhaar

Co-founder Alex Beleggingsbank

Merien ten Houten

Merien ten Houten

Co-founder Nu.nl

Pieter Gabes

Pieter Gabes

Co-founder Parentix

David Veenman

David Veenman

Professor Financial Accountant UvA