Over ons

Sparkholder B.V. is in 2013 opgericht met als doel om ondernemers tegen de beste voorwaarden aan een zakelijke lening te helpen. Dat doen we vanuit Amstelveen, waar we elke dag weer samen komen met ons team om ondernemers sneller, eenvoudiger en goedkoper aan een zakelijke lening te helpen met de LoanStreet app.

Regel jouw financiering
De oprichters

De oprichters

Sparkholder is opgericht door ondernemers met knowhow van software, de financiele wereld en het bouwen van risicomodellen, maar zij zijn bovenal ondernemers net als jij. Sparkholder beschikt over een ervaren development team dat software bouwt volgens het principe security by design; jouw data moet altijd veilig zijn.

Sergio Torres

Sergio Torres

Chief Executive Officer

sergio@loanstreet.nl

Sergio Torres: de man die in een half jaar tijd voor 30 miljoen financiers en ondernemers koppelde via de boekhoudpakketten. Zijn wapen? Een telefoon. In het kantoorpand Nest in Amstelveen kent iedereen Sergio. De positivist pur sang kan naar eigen zeggen beter denken als hij loopt. Gecombineerd met het voornemen om 10.000 stappen te zetten kom je Sergio overal en nergens tegen in het pand. Altijd een vriendelijk knikje en dan wijzend op zijn telefoon. In gesprek ja. Het helpt hem aan het einde van de dag om even te mediteren en te dansen om zijn hoofd leeg te maken.

Lees het hele verhaal van Sergio

Bastiaan Burgwal

Bastiaan Burgwal

Chief Product Officer

bastiaan@loanstreet.nl

Eigenlijk een vat vol tegenstrijdigheden: Bastiaan Burgwal. Mede-oprichter van LoanStreet. Deze economisch geschoolde hobbyprogrammeur lijkt eerder op een singer songwriter dan op de eigenaar van een gecompliceerde applicatie die ondernemers sneller en makkelijker aan financiering helpt. Een harde werker met een missie. Zijn grootste taak? Samen met Sergio pionieren en alle wilde ideeën omtrent zakelijk financieren zo simpel mogelijk in de markt zetten. Hij haalt veel voldoening uit het helpen van anderen. Dat is iets dat nu tot uiting komt in het product LoanStreet.

Lees het hele verhaal van Bastiaan

Jan-Volkert Meuldijk

Jan-Volkert Meuldijk

Software Architect

janvolkert@loanstreet.nl

Jan-Volkert, beter bekend als JV, is als software architect degene die samen met het programmeerteam de wilde ideeën van Sergio en Bastiaan omvormt tot nette gestructureerde code. Honderdduizenden regels code die bij het bekijken saai lijken, maar op het scherm worden omgetoverd tot simpele en bruikbare software voor ondernemers en accountants. Hij schreef als mede-oprichter de eerste regels code van LoanStreet en daar is hij sindsdien niet meer mee gestopt. Woonachtig in Breda is hij de warme zuiderling die dit randstedelijke bedrijf goed kan gebruiken. Naast het ontwikkelen is hij voornamelijk bezig met het ontdekken van renderende duurzame en groene initiatieven.

Raad van Advies

Peter Verhaar

Peter Verhaar

Co-founder Alex Beleggingsbank

Merien ten Houten

Merien ten Houten

Co-founder Nu.nl

Pieter Gabes

Pieter Gabes

Co-founder Parentix

David Veenman

David Veenman

Professor Financial Accountant UvA