_lbl_corona_notice_ _act_corona_more_ x

Over ons

LoanStreet, de handelsnaam van Sparkholder B.V., is in 2013 opgericht met als doel om ondernemers tegen de beste voorwaarden aan een zakelijke lening te helpen. Dat doen we vanuit Amstelveen, waar we elke dag weer samen komen met ons team om ondernemers sneller, eenvoudiger en goedkoper aan een zakelijke lening te helpen met de LoanStreet app.

Regel jouw financiering
De oprichters

De oprichters

LoanStreet is opgericht door ondernemers met knowhow van software, de financiele wereld en het bouwen van risicomodellen, maar zij zijn bovenal ondernemers net als jij. LoanStreet beschikt over een ervaren development team dat software bouwt volgens het principe security by design; jouw data moet altijd veilig zijn.

Sergio Torres

Sergio Torres

Chief Executive Officer

sergio@loanstreet.nl

Sergio Torres: de man die in een half jaar tijd voor 30 miljoen financiers en ondernemers koppelde via de boekhoudpakketten. Zijn wapen? Een telefoon. In het kantoorpand Nest in Amstelveen kent iedereen Sergio. De positivist pur sang kan naar eigen zeggen beter denken als hij loopt. Gecombineerd met het voornemen om 10.000 stappen te zetten kom je Sergio overal en nergens tegen in het pand. Altijd een vriendelijk knikje en dan wijzend op zijn telefoon. In gesprek ja. Het helpt hem aan het einde van de dag om even te mediteren en te dansen om zijn hoofd leeg te maken.

Lees het hele verhaal van Sergio

Bastiaan Burgwal

Bastiaan Burgwal

Chief Product Officer

bastiaan@loanstreet.nl

Eigenlijk een vat vol tegenstrijdigheden: Bastiaan Burgwal. Mede-oprichter van LoanStreet. Deze hobbyprogrammeur met een finance graad van de UvA lijkt eerder op een singer songwriter dan op de eigenaar van een gecompliceerde app die ondernemers sneller en makkelijker aan financiering helpt. Een harde werker met een missie. Zijn grootste taak? Samen met Sergio pionieren en alle wilde ideeën omtrent zakelijk financieren zo simpel mogelijk in de markt zetten. Hij haalt veel voldoening uit het helpen van anderen. Dat is iets dat nu tot uiting komt in het product LoanStreet.

Lees het hele verhaal van Bastiaan

Jan-Volkert Meuldijk

Jan-Volkert Meuldijk

Chief Technology Officer

info@loanstreet.nl

Jan-Volkert is de eindbaas van de development afdeling. Altijd in de weer om de uitdaging aan te gaan om van de wilde ideeën van Sergio en Bastiaan een oplossing te maken. Al sinds de geboorte van internet vol interesse voor nieuwe talen en technieken. Daarnaast gefascineerd in het optimaliseren van het groeien van druiven met AI en radicaal voorstander van publieke opendata. Als rasechte Brabander altijd in voor een bakkie koffie en een praatje - liefst met worstenbroodje.

Raad van Advies

Peter Verhaar

Peter Verhaar

Co-founder Alex Beleggingsbank

Merien ten Houten

Merien ten Houten

Co-founder Nu.nl

Pieter Gabes

Pieter Gabes

Co-founder Parentix

David Veenman

David Veenman

Professor Financial Accountant UvA