Door Boozt24 (Partner)

Boozt24 biedt als partner van LoanStreet een oplossing op het gebied van werkkapitaal voor het MKB: eerlijke en betaalbare financiering.

Opvolgen:

Wij zijn een groep ondernemers die een oplossing bieden op het gebied van werkkapitaal voor het MKB. Als ondernemers geloven wij dat ieder gezond MKB-bedrijf recht heeft op een eerlijke en betaalbare financiering van zijn groei. Door slimme technologie brengen wij bij Boozt24 vraag en aanbod van kapitaal direct bij elkaar. Wij kopen geld in op de kapitaalmarkt, waar we vervolgens facturen van ondernemers mee kopen. Zo helpen wij ondernemers verder groeien. Voorwaarts financieren noemen wij dat.

Als ondernemers geloven wij dat het financieringspotentieel van een bedrijf bepaald moet worden door haar gezondheid van vandaag en haar potentieel van morgen. Daarom verstrekt Boozt24 een faciliteit vergelijkbaar met een bancair zakelijk krediet aan bedrijven in de B2B-markt op basis van hun uitstaande facturen. Hoe waardevoller die debiteurenportefeuille, des te hoger het bedrag dat wij kunnen financieren. Voorwaarts financieren noemen wij dat.

Als ondernemers weten wij als geen ander dat de kost voor de baat uit gaat. Waar u bij andere financiers nog weleens tegen barrières aan loopt als u groeit, waarderen wij uw groei juist. Groei betekent meer omzet en dus meer facturen: als wij zien dat de waarde van uw debiteurenportefeuille groter wordt, bespreken wij graag een verruiming van uw kredietlimiet met u. Uw debiteurenportefeuille zegt veel over de feitelijke situatie van uw onderneming; meer dan een businessplan of een jaarverslag. Veel openstaande facturen bij veel verschillende afnemers is in principe een positieve situatie, maar zorgt er wel voor dat er veel kapitaal vast zit in facturen. Wij maken een deel van dat kapitaal weer liquide door deze facturen van u te kopen. Zo hebt u meer financiële armslag om te blijven werken aan de groei van uw onderneming. Samen met Loanstreet hebben wij al veel ondernemers kunnen ondersteunen in hun groei en daar zijn we trots op.

Benieuwd of je terecht kunt bij Boozt24 voor een zakelijke lening? Check het hier direct. Dit gastblog is geschreven door Boozt24. Boozt24 is een van de financiers achter LoanStreet en biedt factoring voor het MKB.