Door Sergio Torres

Onlangs ontving een klant van SnelStart-administratiekantoor VKEB de eerste lening van € 100.000 uit het nieuwe fonds Fundament.

Opvolgen:

Hieronder vind je een samenvatting. Het originele blog vind je op de website van SnelStart: Financieringsprimeur voor SnelStart-kantoor VKEB

De eerste financiering uit het onlangs opgerichte financieringsfonds Fundament is verstrekt aan een klant van het SnelStart-kantoor Van Klompenburg & Bonestroo (VKEB). Fundament is opgezet door een groep accountants- en administratiekantoren en de financieringsmarktplaats LoanStreet, om ondernemers sneller en beter te helpen bij hun financieringsbehoefte.

Eerste financiering uit accountantsfonds Fundament voor VKEB klant

 

‘Naast de boekhoudkoppeling is de betrouwbare support vanuit LoanStreet een reden geweest om voor de oplossing te kiezen. Het koppelen en een financiering aanvragen werkt eenvoudig en vaak soepel. Als er dan toch een keer wat is, wordt dit eigenlijk altijd wel binnen een werkdag opgelost. Een ander positief onderdeel van de support is de interpretatie van de grootboekrekeningen. Hiervoor heeft het team tijdens de onboarding van VKEB ervoor gezorgd, dat onze standaard altijd wordt herkend. LoanStreet was een van de eerste apps die ook RGS vanuit SnelStart ondersteunde. Het gevolg hiervan: een kredietcheck die altijd een juiste uitslag geeft voor mijn klanten. En dat bleek vorige week dus maar weer eens. Voor deze klant heb ik een mooie financieringsdeal kunnen regelen, die precies aansloot bij de initiële kredietcheck.’ aldus Johan Stip van VKEB.

Sergio Torres, co-founder van LoanStreet, is ook in zijn nopjes met de eerste deal voor Fundament. ‘Fundament is er omdat kantoren die LoanStreet gebruiken van mening zijn dat een financiering sneller en eenvoudiger beschikbaar moet komen voor ondernemers in het mkb. Dat betekent ook dat een financiering van Fundament uitsluitend beschikbaar is voor cliënten van die kantoren.’