Alles over zakelijk lenen voor ondernemers

Hier, op onze blog, schrijven we over van alles wat met ondernemen, groeien en financieren te maken heeft. Voor hen die de beste zakelijke lening willen regelen, maar ook voor ieder ander die het leuk en interessant vindt! En ben je uitgelezen, dan kun je met LoanStreet binnen 2 minuten checken waar jij de beste financiering kunt krijgen.

Vergelijk jouw financieringsopties

Banken zeggen dat ze graag overnames financieren. Je ziet echter dat door strengere eisen banken niet altijd (volledig) kunnen financieren.

Ontdek drie creatieve oplossingen waarmee je samen met personeel, crediteuren en financiers je bedrijf meer ruimte om te ademen geeft.

Op 1 januari 2021 trad de, door corona extra relevante, nieuwe wet WHOA in werking bedoeld om (onnodige) faillissementen te voorkomen.

Ben je op zoek naar financiering en gebruik je SnelStart? Hier lees je hoe je eenvoudig een koppeling maakt en jouw financiering aanvraagt.

Boek een online meeting met onze financieel specialisten en zoek samen naar een oplossing voor jouw vraagstuk of de situatie van je bedrijf.

Lees meer over verschillende oplossingen om een bedrijfspand aan te kopen, van bancaire financiering tot alternatieve financieringsbronnen.

In deze longread voor ondernemers vind je handvatten om te overleven en groeien, zodat je bedrijf de COVID-19 storm goed doorkomt.

Gezonde klanten zijn blije klanten en voorkomen dat jouw kantoor getroffen wordt door de Corora-crisis. In deze webinar series leer je er alles over.

De beurskoersen zijn in korte tijd sterk gedaald en een aantal sectoren waaronder toerisme, industrie en transport voelt de harde klappen.

Om jouw beslissing te vergemakkelijken, zijn hier de belangrijkste voor- en nadelen over het huren versus kopen van een kantoorruimte.

Samenwerking tussen LoanStreet en Collin maakt het mogelijk om op basis van online boekhouddata jouw zakelijke rente te ontdekken.

Je bedrijf groeit en je hebt extra werkkapitaal nodig, maar wanneer kies je voor factoring en wanneer voor rekening-courant bij de bank?

Genoeg gelezen?

Binnen enkele minuten weet je waar jij de beste financiering kunt krijgen. En als je wilt, helpen we je daar bij!

Vergelijk jouw financieringsopties