_lbl_corona_notice_ _act_corona_more_ x

Regel je financiering direct vanuit iMUIS Online

Vraag direct vanuit je administratie in iMUIS Online een financiering aan! Je weet binnen enkele minuten of je kredietwaardig bent en kunt de aanvraag uitzetten bij 15 financiers.

Sneller

Direct weten waar jij kunt lenen

Ons unieke systeem geeft je binnen 2 minuten duidelijkheid op basis van je boekhouding. We presenteren je gratis en overzichtelijk de kansen, kosten en voorwaarden per financier. De beste lening afsluiten is daarna een fluitje van een cent.

Begeleiding

Begeleiding door onze experts

Onze financieel experts staan persoonlijk voor je klaar om te helpen via de chat, telefoon of e-mail. Ieder bedrijf is uniek en het is ons specialisme om de oplossing te vinden die het beste bij jouw situatie past.

Bespaar

Bespaar door de beste deal te krijgen

Als je de beste deal wilt krijgen, moet je financiers wel eerst kunnen vergelijken. Wij doen dit geautomatiseerd en onafhankelijk voor jou. Zonder LoanStreet kost het opvragen van meerdere offertes je al snel 20 uur extra. Zonde van je tijd!


Regel de beste financiering in 4 stappen


1. Geef je financieringsbehoefte aan

Geef aan hoeveel geld je wilt lenen en waarvoor je het nodig hebt. Zo kunnen we tijdens de check de juiste financier aan jou koppelen.


2. Koppel je boekhoudpakket

Koppel je iMUIS Online administratie aan LoanStreet. Omdat al jouw data daar al in staan, scheelt dit veel dubbel werk en is de data altijd up-to-date. Het koppelen van het boekhoudpakket gaat snel en is veilig.


3. Ontvang je kredietscore

Op basis van de data uit iMUIS Online weet je binnen enkele minuten of je een zakelijke financiering kunt krijgen, hoeveel je kunt lenen en bij welke financier je het krediet kunt krijgen.


4. Vraag je financiering aan

Als je in aanmerking komt voor een bedrijfsfinanciering, kun je via ons de financiering direct aanvragen bij meerdere partijen. Zo regel je de beste deal voor jouw financiering. No cure no pay.

Snel duidelijkheid over een financieringsaanvraag is de volgende stap in het automatiseren op basis van jouw boekhouding. Hoe sneller je meer weet, hoe beter. Zowel voor ondernemers als accountants.

Randy Voogel, Verkoopadviseur MUIS Software

Makkelijk en snel financiering bij 17 financiers, waaronder

Wil je een financiering aanvragen?
Regel het gemakkelijk en snel vanuit iMUIS Online.