Door Bastiaan Burgwal

Het nieuwe gratis LoanStreet dashboard is live. Het biedt inzicht in de gezondheid van je bedrijf op basis van je online boekhouding.

Opvolgen:

In 2017 lanceerden we LoanStreet, snel, onafhankelijk en online een zakelijke lening aanvragen bij alle belangrijke financiers. Bovendien heel eenvoudig, doordat het gebeurt met een koppeling op je online boekhouding. We zijn er trots op dat we nu ondernemers, accountants en boekhouders meer kunnen bieden dan dit, met het gratis LoanStreet dashboard.

Grip op gezondheid
LoanStreet biedt eenvoudig en geautomatiseerd inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf op basis van een koppeling op met je online boekhoudpakket. Trendanalyses laten niet alleen zien hoe het nu gaat, maar ook wat de toekomst kan brengen.

Grip op gezondheid van je bedrijf met het LoanStreet dashboard

 

Nooit meer te laat
Jij bent druk met ondernemen, je accountant of boekhouder zorgt dat de cijfers op orde zijn en de LoanStreet app waarschuwt je wanneer er in de toekomst een cashflow probleem ontstaat.

Grip op gezondheid van je bedrijf met het LoanStreet dashboard

 

De beste deal
Blijkt er financiering nodig te zijn? Dan helpt LoanStreet jou bij het regelen van de beste bedrijfsfinanciering. Je vergelijkt alle belangrijke financiers op rente, kosten en snelheid. Er is al voor meer dan € 70 miljoen aan deals gevonden via de app.

Grip op gezondheid van je bedrijf met het LoanStreet dashboard

 

Één overzicht
Voor kantoren hebben we nog wat extra's in petto: al je klanten in één overzicht. Je ziet direct welke bedrijven hulp of wellicht een financiering nodig hebben. Zo werken ondernemer en boekhouder of accountant digitaal samen aan de groei van het bedrijf.

Grip op gezondheid van je bedrijf met het LoanStreet dashboard

 

Benieuwd geworden? Je creëert eenvoudig je eigen gratis dashboard door te registreren en te koppelen op je online boekhouding.