_lbl_corona_notice_ _act_corona_more_ x

Sluit je zakelijke lening over voor lagere rentelasten

In 1 minuut een kredietcheck bij 17 financiers en daarna snel je aanvraag indienen met cijfers rechtstreeks uit je boekhoudpakket.

Sneller

Direct weten waar jij kunt lenen

Ons unieke systeem geeft je binnen 2 minuten duidelijkheid op basis van je boekhouding. We presenteren je gratis en overzichtelijk de kansen, kosten en voorwaarden per financier. De beste lening afsluiten is daarna een fluitje van een cent.

Begeleiding

Begeleiding door onze experts

Onze financieel experts staan persoonlijk voor je klaar om te helpen via de chat, telefoon of e-mail. Ieder bedrijf is uniek en het is ons specialisme om de oplossing te vinden die het beste bij jouw situatie past.

Bespaar

Bespaar door de beste deal te krijgen

Als je de beste deal wilt krijgen, moet je financiers wel eerst kunnen vergelijken. Wij doen dit geautomatiseerd en onafhankelijk voor jou. Zonder LoanStreet kost het opvragen van meerdere offertes je al snel 20 uur extra. Zonde van je tijd!


Goedkopere financiering in 4 stappen


1. Geef je behoefte aan


Geef aan welk bedrag je wilt herfinancieren. Zo kunnen we tijdens de check kijken bij welke financier dit kan en hoe je kunt besparen op je rente.


2. Koppel je boekhoudpakket

LoanStreet heeft een samenwerking met Exact Online, Twinfield, SnelStart, e-Boekhouden.nl, Minox en iMuis. Omdat al jouw data daar al in staan, scheelt dit veel dubbel werk en is de data altijd up-to-date. Het koppelen van het boekhoudpakket gaat snel en is veilig.


3. Ontvang je kredietscore

Op basis van de data uit je online boekhouding weet je binnen enkele minuten welke financiers voor jou geschikt zijn. De eerste stap naar lagere maandlasten is gezet!


4. Vraag je financiering aan

Als je kredietscore aantoont dat je kunt oversluiten, dan vraag je daarna snel en bij meerdere financiers tegelijk je financiering aan. Zo regel je de beste deal voor jouw financiering. No cure no pay

Snel financieringsduidelijkheid is voor onze ondernemers, maar ook hun boekhouders en accountants, een uitkomst. Als ondernemer moet je snel kunnen schakelen.

Corina de Jong - Best Choice Administraties

LoanStreet is beschikbaar voor onderstaande boekhoudpakketten

Vergelijk deals bij 17 financiers.
Check snel wat jij kunt besparen!