Financieringen regel je direct via Maas Accountants

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Wij gebruiken de data uit uw boekhouding door middel van een geautomatiseerde koppeling. U weet razendsnel welke van de 17 financiers een krediet kan verstrekken. Samen met Maas Accountants regelt u vervolgens uw financiering.

Sneller

Vanuit je boekhoudpakket

Zakelijke lening vinden die past bij jouw bedrijf en jouw prestaties, omdat elk bedrijf anders is. Automatisch vanuit je boekhoudpakket.

Hulp

Persoonlijke begeleiding

Heb je hulp nodig bij je aanvraag? Dan staat ons team van financiële experts voor jou klaar, of nodig je online jouw eigen accountant uit.

Veilig

Je aanvraag is veilig

We gebruiken dezelfde versleuteling als je bank. Dat maakt het aanvragen van bedrijfsfinanciering via LoanStreet veilig en vertrouwd.


Zo ontvangt u snel het beste aanbod


1. Geef uw financieringsbehoefte aan

Geef aan hoeveel geld u nodig heeft en waarvoor. Hiermee kan de juiste financier bepaald worden.


2. Koppelen aan de administratie

Tijdens een afspraak bij Maas Accountants koppelen we uw administratie aan Loanstreet. Omdat onze boekhoudingen altijd zijn bijgewerkt zijn uw data actueel en kunnen we samen direct uw financieringsvraag indienen bij meerdere financiers.


3. Ontvang uw kredietscore

Op basis van data uit uw financiële administratie weet u razendsnel of de gewenste financiering binnen handbereik is en bij welke financiers u moet zijn. Wij leveren vervolgens de benodigde informatie naar de geselecteerde financiers aan. Hierdoor zijn de aangevraagde offertes goed vergelijkbaar. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag in één keer compleet en consistent wordt aangeleverd. Hierdoor beperkt u de hoge kosten zoals bij een traditionele aanvraag. Onze basis fee voor een complete financieringsaanvraag is € 800 en met vervolgens een succesfee op basis van het te financieren bedrag.

  • Tot € 100.000 een succesfee van 1,75%.
  • € 100.000 - € 500.000: een succesfee van 1,25%.
  • € 500.000 of hoger: een succesfee van 1,0%

Moderne technologie maakt het tegenwoordig mogelijk om supersnel inzicht te krijgen in de financierbaarheid van de investeringsplannen van een ondernemer. Ongelofelijk hoe je met een paar drukken op de knop jouw plan kan voorleggen aan 18 financiers en binnen een paar minuten een antwoord hebt!

Hans Maas, eigenaar van Maas Accountants

Makkelijk en snel financiering bij 17 financiers, waaronder


Op zoek naar een (extra) lening?
Regel het direct met Maas Accountants.