Regel financiering vanuit je boekhoudpakket met Gewoon Accountants & Adviseurs ®

Voorkom dubbel werk en gebruik de data uit je boekhoudpakket voor jouw kredietaanvraag. Binnen enkele minuten weet je bij welke van de 17 financiers je een lening kunt krijgen. Daarna regel je snel de beste deal.

Sneller

Snel zakelijk lenen

Binnen 1 minuut weet je waar je aan toe bent! Vraag daarna binnen no-time de bedrijfsfinanciering aan bij meerdere partijen, volledig gratis.

Hulp

Schakel hulp in voor krediet

We helpen je gratis als je hulp nodig hebt bij het vinden van het beste zakelijke krediet. Liever hulp van je boekhouder of adviseur, dan kun je die ook uitnodigen.

Veilig

Je aanvraag is veilig

We gebruiken dezelfde encryptie als je bank. Dat maakt het aanvragen van financiering via LoanStreet veilig en vertrouwd.


Regel de beste deal in 4 stappen

1. Geef je financieringsbehoefte aan

Geef aan hoeveel geld je wilt lenen en waarvoor je het nodig hebt. Zo kunnen we tijdens de check de juiste financier aan jou koppelen.


2. Koppel je boekhoudpakket

Koppel je administratie aan LoanStreet. Omdat al jouw data daar al in staan, scheelt dit veel dubbel werk en is de data altijd up-to-date. Het koppelen van het boekhoudpakket gaat snel en is veilig.


3. Ontvang je kredietscore

Op basis van de data weet je gratis en binnen enkele minuten of je een zakelijke financiering kunt krijgen, hoeveel je kunt lenen en bij welke financier je het krediet kunt krijgen.


4. Vraag je financiering aan

Als je in aanmerking komt voor een bedrijfsfinanciering, kun je via ons de financiering direct aanvragen bij meerdere partijen. Zo regel je de beste deal voor jouw financiering. Het aanvragen is helemaal gratis.

Ik adviseer MKB ondernemers in alle branches en door heel Nederland. Na honderden handmatig geschreven financieringsaanvragen en daarbij behorende schriftelijke en mondelingen afstemmingen met alle groot banken is de applicatie van Loanstreet een revolutionaire verandering welk u moet ervaren.

Patrick Lakerveld, eigenaar van Gewoon Accountants & Adviseurs ®

Makkelijk en snel financiering bij 17 financiers, waaronder

Op zoek naar financiering?
Regel het direct vanuit je boekhoudpakket.