Direct je financiering regelen met CijferMeester

Met de kennis over je bedrijf en de ondersteuning door je eigen CijferMeester boekhouder is het aanvragen van een financiering een vertrouwde zaak geworden.
Maak vrijblijvend gebruik van onze online check!

Sneller

Vanuit je boekhoudpakket

Zakelijke lening vinden die past bij jouw bedrijf en jouw prestaties, omdat elk bedrijf anders is. Automatisch vanuit je boekhoudpakket.

Hulp

Persoonlijke begeleiding

Heb je hulp nodig bij je aanvraag? Dan staat ons team van financiƫle experts voor jou klaar, of nodig je online jouw eigen accountant uit.

Veilig

Je aanvraag is veilig

We gebruiken dezelfde versleuteling als je bank. Dat maakt het aanvragen van bedrijfsfinanciering via LoanStreet veilig en vertrouwd.


Regel de beste deal in 4 stappen


1. Geef je financieringsbehoefte aan

Geef aan hoeveel geld je wilt lenen en waarvoor je het nodig hebt. Zo kunnen we tijdens de check de juiste financier aan jou koppelen.


2. Koppel je boekhoudpakket

Koppel je administratie aan LoanStreet. Omdat al jouw data daar al in staan, scheelt dit veel dubbel werk en is de data altijd up-to-date. Het koppelen van het boekhoudpakket gaat snel en is veilig.


3. Ontvang je kredietscore

Op basis van de data weet je binnen enkele minuten of je een zakelijke financiering kunt krijgen, hoeveel je kunt lenen en bij welke financier je het krediet kunt krijgen.


4. Vraag je financiering aan

Als je in aanmerking komt voor een bedrijfsfinanciering, kun je via ons de financiering direct aanvragen bij meerdere partijen. Zo regel je de beste deal voor jouw financiering. No cure no pay.

Met hulp van CijferMeester Vianen en LoanStreet haalde hij via crowfunding het benodigde bedrag bij elkaar. In recordtijd! Binnen acht uur was de financiering rond.

Jeroen Tokmetzis (DGA We Love Oldtimers)

Makkelijk en snel financiering bij 17 financiers, waaronder

Op zoek naar financiering?
Regel het direct vanuit je boekhoudpakket.