Direct financiering regelen met 3B Adviseurs

Makkelijk een zakelijke financiering aanvragen. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op; 3B Kredietdesk is er om jou te helpen!

Sneller

Vanuit je boekhoudpakket

Zakelijke lening vinden die past bij jouw bedrijf en jouw prestaties, omdat elk bedrijf anders is. Automatisch vanuit je boekhoudpakket.

Hulp

Persoonlijke begeleiding

Makkelijk een zakelijke financiering aanvragen. Kom je er toch niet uit. Neem dan contact op met 3B Kredietdesk. Wij zijn er om jou te helpen.

Veilig

Je aanvraag is veilig

We gebruiken dezelfde versleuteling als je bank. Dat maakt het aanvragen van bedrijfsfinanciering via LoanStreet veilig en vertrouwd.


Regel het samen met 3B Kredietdesk

1. Geef je financieringsbehoefte aan

Geef aan hoeveel geld je wilt lenen en waarvoor je het nodig hebt. Zo kunnen we tijdens de check de juiste financier aan jou koppelen.


2. Koppel je boekhoudpakket

In een afspraak bij 3B Kredietdesk op kantoor koppelen we je administratie aan LoanStreet. We maken samen met jou een financieringsaanvraag. Omdat al jouw data in je administratie up to date is, kunnen we in één afspraak een financieringsaanvraag aanleveren bij meerdere geldverstrekkers.


3. Ontvang je kredietscore

Kom je in aanmerking voor bedrijfsfinanciering, dan selecteren we samen de financieringspartijen waar je financieringsaanvraag wordt ingediend. We zorgen ervoor dat de informatievoorziening naar de geselecteerde geldverstrekkers in één keer goed wordt aangeleverd. Dit verhoogt je kans op meerdere offertes. Onze toegevoegde waarde ligt in het ervoor zorgen dat je financieringsaanvraag in één keer compleet wordt aangeleverd. De begeleiding van 3B Kredietdesk voor een complete financieringsaanvraag kost € 750 en kent een succesfee op basis van het te financieren bedrag.

  • Tot € 100.000 een succesfee van 1,75%.
  • € 100.000 - € 500.000: een succesfee van 1,25%.
  • € 500.000 of hoger: een succesfee van 1,0%


4. Vraag je financiering aan

Als je in aanmerking komt voor een bedrijfsfinanciering, kun je via ons de financiering direct aanvragen bij meerdere partijen. Zo regel je de beste deal voor jouw financiering.

Snel financieringsduidelijkheid en een professionele en persoonlijke aanpak bij de informatieverschaffing naar de geselecteerde kredietverstrekkers.

Bart Eichhorn - Datafanatics BV

Makkelijk en snel financiering bij 17 financiers, waaronder

Op zoek naar financiering? Regel 't direct via 3B Kredietdesk.